Telefontid tirsdag og torsdag kl. 8-12

Generel information

Fleksibilitet
RUM KAN LEJES giver dig mulighed for at leje et let tilgængeligt depotrum i præcis den størrelse og med det tidsforløb, der passer dig bedst. Depotrummene er skræddersyede til individuelle behov. Vi har 88 rum fra 2,5 til 20,2 m2, eller større efter aftale, som gør det muligt at imødekomme alle økonomiske og størrelsesmæssige behov. Optimal loftshøjde betyder maksimal opbevaringskapacitet.

Lejeperiode og betaling
Korteste lejeperiode er 1 måned. Betaling sker månedligt forud og lejen betales via Betalingsservice. Ved reservation betales én måneds leje forud.

Miljø og temperatur
Din opbevaringsplads vil altid være tør, sikker, oplyst og regelmæssig rengjort og vedligeholdt. For alle rum vil der være en temperatur på mindst 7 grader året rundt.

Private og virksomheder
Behovsguide: Inventar fra en 1-2 vær. lejlighed kræver 3-7 m². En 2-3 vær. lejlighed kræver ca. 8-14 m². En 3-5 vær. lejlighed kræver 16-26 m².
Virksomheder: Brug os som arkiv og backuplager eller opbevaring af marketings- reklame- og udstillingsudstyr. Materialer værktøj og maskiner opbevares sikkert og trygt i RUM KAN LEJES.

Sikkerhed og tilgængelighed
Sikkerhed har højeste prioritet hos RUM KAN LEJES. Du modtager en personlig PIN kode som giver adgang til lagerhotellet og dermed dit opbevaringsrum, som kun du har lås til. Bygningen og alle rum overvåges af kameraer 24 timer i døgnet og er tilsluttet godkendt alarmcentral. Vi passer godt på dine ting. Depotrummet er tilgængeligt 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet.

Transport hen og hjem
Kontakt os gerne for en eventuel aftale.